Ana Korać: Ja ću razvesti Cobeta!


Starleta i bivša učesnica prve sezone rijalitija “Zadruga” Ana Korać uveliko se sprema za ulazak u novu sezonu najgledanijeg rijalitija. Kako Srpski telegraf saznaje, Koraćeva je ozbiljno poradila na svojoj taktici, te namjerava da uplovi u aferu sa oženjenim Slobodanom Batjarevićem Cobetom čim kroči u Bijelu kuću.

Naime, kako izvor blizak starleti navodi, Ana ne želi da njen boravak u rijalitiju prođe nezapaženo i da ponavlja greške iz prve sezone, te se dobro pripremila za ovo učešće.

– Ana je svjesna da je pričom sa Janjušem u prvoj sezoni bila zanimljiva, ali nedovoljno da bi došla do pobjede. S obzirom na to da je njen izgled zaista njen najveći adut, time će se i poslužiti da stigne do finala i postane favorit za pobjedu. Svima je jasno da je glavna priča u “Zadruzi” sada između Cobeta i Marijane, a Ana misli da Marijana samo nije bila dovoljno pametna da ga osvoji – navodi izvor i nastavlja:

– Prijateljima je rekla: “Marijana nije dobra riba, zato je Cobe nije povalio. Ja ću tu da se umiješam da mu pamet pomutim. Ne samo da će prevariti ženu, nego će i Marijana da izludi. Biće to šou, a ja ću da budem glavni akter. Mene neće moći da gaze ko Lunu u prošloj sezoni jer je Cobe već pokazao sa Marijanom da nije cvjećka. Ja ću biti samo šlag na torti”. Najbliži su je samo posavjetovali da taj odnos sa Cobetom održi što duže na platonskom nivou, ali s obzirom na to kako se naoštrila, pitanje je šta će se desiti – završava izvor.

Podsjetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio da će nove zadrugarke uskoro postati Ana Korać, Jovana Tomić Matora i Jelena Golubović. Njihov ulazak se željno isčekuje, a iskusne rijaliti-zvijezde sigurno će napraviti pravu pometnju.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...