Ani Korać zabranjen je ulazak u Crnu Goru! Ovo je otkrila starleta tokom gostovanja u emisiji „Narod pita“.

Da ne smije da kroči u susjednu državu, saopšteno joj je na samoj granici, s koje je vraćena u Beograd.

– Ne smijem da uđem u Crnu Goru. Navodno sam rizična za njihovu državu. Pitala sam o čemu se radi, žalila se – rekla je Ana i dodala da je pošla na put i ne znajući da je u Crnoj Gori nepoželjna.

– Bila sam učesnik „Zadruge“ kada je stavljena zabrana. Kasnije sam krenula tamo, imala sam nešto za salon da završim. Oni su me zaustavili i kao ti si rizična za našu državu. Zbog poznanstva s nekim rizičnim osobama meni su zabranili ulazak u državu – ispričala je Koraćeva.

Nju je stigla sudbina Tamare Đurić, kojoj je takođe zabranjen ulazak u Crnu Goru. S druge strane, Anina najbolja drugarica Soraja Vučetić nepoželjna je u Srbiji, zbog čega ne smije da uđe u našu državu.

 

 

 

 

Izvor: Kurir.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.