Kako reper već mjesec dana neće da potpiše papire za sporazumnu rastavu braka, ona svaki dan živi u agoniji, što utiče na njeno zdravstveno stanje.

– Ana je u teškoj depresiji već mjesecima, ako ne i posljednjih godinu dana. Ništa joj ne ide od ruke. Sve je krenulo naopako, od braka do karijere. Ana nekontrolisano jede, a pored toga ima hormonski poremećaj i njen organizam je prepun vode. Sa druge strane, nju ubijaju godine, nedavno je napunila 40 i sama je u Instagram lajvu priznala da se osjeća jako loše. Kada se sve skupi, ona stvarno ima mnogo razloga da bude u depresiji.

– Posljednjih mesec dana njeno stanje je alarmantno, naduvena je do neprepoznatljivosti i oni koji sa njom provode svaki dan kažu da plače svaki put kada stane na vagu i pogleda se u ogledalo. Djeluje kao da ju je krah braka uništio, jer je, nakon što ju je Rasta ostavio, izgubila želju da se bori i trenira – kaže izvor blizak pjevačici koji dalje navodi da je ona pokušala da se riješi kilograma, ali na pogrešan način:

– Ana je prvo po preporuci nutricioniste korigovala ishranu, ali kako joj to nije pošlo za rukom, riješila je da ode na laserski tretman koji trajno uklanja masne naslage i smanjuje obim struka i butina već pri prvom tretmanu. Veoma joj je teško jer joj je samopouzdanje poljuljano otkako se ugojila, pa lako pada u depresiju. Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pjesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer se publika navikla na pravac muzike koji joj je reper radio. Osim što ne zna šta će sa poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom. Inače, njegovim nepotpisivanjem sporazumnog razvoda Ana još uvijek ne može da se osloni na alimentaciju od 2.000 eura, koliko će dobijati kada budu razvedeni – završava dobro obaviješten izvor Srpskog telegrafa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)