Anabela: Izliječit ću Lunu, vodiću je kod najboljih stručnjaka

alo.rs
Anabela otkriva da se svakodnevno moli za njeno zdravlje.

Anabela otkriva da se svakodnevno moli za njeno zdravlje.

– Mojoj Luni je baš loše posljednjih nekoliko nedjelja i veoma sam zabrinuta jer se mnogo nervira. Posljednje što sam čula jeste da je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć ljekara, a sada pije i lijekove. Ne znam o čemu je tačno riječ, ali sam očajna što nisam uz nju u najtežim trenucima – rekla je Anabela za “Glossy” i dodala:

– Samo mi je važno da izađe živa, a srce ćemo da izliječimo. Vodiću je kod najboljih stručnjaka i potrudiću se da joj bude bolje.

 

ON BI DA VJERUJEMO NJEMU, A NE NAŠIM OČIMA? Kija iznijela nove detalje razgovora iza “škode”, Sloba pobijesnio, pa se žestoko posvađao sa njom! (VIDEO)

Razgovor koji su Kija i Sloba vodili iza “škode” i dalje zaintrigira kako publiku, tako i zadrugare. Lepi Mića je postavio pitanje koje se tiče baš ove teme, a Kristina je iznijela neke nove detalje.

– Ti lažeš i mnoge osobe znaju da lažeš i ti sam znaš da lažeš! Prekini! Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš! Ljudi znaju šta lažeš! Mi smo pričali o svemu tome za roditelje. On je meni rekao da će učiniti da bude sve kao prije. Pa mi je rekao: “Molim te, to mi je najvažnije za roditelje”, sa suzom u očima si rekao Slobodane! Ti kada lažeš, ti mene non-stop prekidaš! Imaš deset dana, pričaj šta god hoćeš! Peri se! – rekla je Kija Slobi, koji je naravno pobijesnio.

Kristina je nastavilla.

– Pitao si me: “Kako ti je bilo sa Andrijom”, ja sam ti rekla: “Čudno”, a ja sam tebe pitala: “Kako je tebi?”, a ti si mi rekao: “Imali smo s*ks, samo da bi ga imali”, to nisi rekao? Ajde zakuni se u majku! Jao jadni tvoji roditelji pored tebe! Znaš da lažeš! Ja znam šta će da bude kada izađemo. Ja se kunem u sve najrođenije i u ono što nisam rodila da si rekao to! Da, ljubili smo se dva puta! Kada izađemo možeš samo sa mojim advokatom da pričaš! Znaš šta će biti napolju? Ti ćeš doći i moliti, a drugo što ćeš me pitati: “Što si morala to da kažeš?” – rekla je Kija.

Pogledajte snimak OVDJE.

(Telegraf.rs)

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...