ANABELA JE BRANILA LUNINU I SLOBINU LJUBAV: Sada je nesuđenom zetu poslala oštru poruku!

Kurir
"Zadruga" se završila prije dvije nedjelje, ali prašina oko rijalitija nikako da se slegne, budući da nekadašnji stanovnici imanja u Šimanovcima i dalje raščišćavaju račune, sa tom razlikom što to sada rade putem medija.

“Zadruga” se završila prije dvije nedjelje, ali prašina oko rijalitija nikako da se slegne, budući da nekadašnji stanovnici imanja u Šimanovcima i dalje raščišćavaju račune, sa tom razlikom što to sada rade putem medija.

Luna Đogani i Anabela Atijas, a tom prilikom je majka drugoplasirane zadrugarke imala oštru poruku za svog nesuđenog zeta Slobu Radanovića.

– Onaj ko je digao ruku na moje dijete i pokrenuo moju džigericu, neka mu Bog oprosti – rekla je, sa bolom u glasu Anabela, aludirajući na incident koji su pred kamerama imali njena kćerka i Radanović.

Podsjetimo, to Atijasovu nije spriječilo da podržava ovu ljubav do samog kraja rijalitija, ali je po Luninom izlasku iz istog i njene odluke da ne ostane sa Slobom, očigledno promijenila priču.

U TRUDNOĆI IMAM S*KS SVAKI DAN: Voditeljka Parova sa političarem živi punim plućima!

Voditeljka TV Hepi u intervjuu za Kurir otkrila je da su joj ljekar i ginekolog savjetovali da je zdravo voditi ljubav radi lakšeg i kvalitetnijeg porođaja.

Očigledno je Jovani to dobrodošlo, jer kaže da joj u trudnoći s*ks još više prija.

– Sada više uživam u s*ksu nego ranije jer imam puniji i intenzivniji odnos. Kada je ljubav prava i kada vodiš ljubav sa čovjekom kojeg beskrajno i iskreno voliš i koji te drži kao malo vode na dlanu, uživanje i stepen zadovoljstva su maksimalni.

Na pitanje koliko često ima odnose, kao iz topa odgovara:

– Svaki dan (smijeh). Normalno da imam odnose i tokom trudnoće, šta više, ljekari savjetuju redovne s*ksualne odnose trudnicama jer se tako luči hormon sreće, te se osjećaju bolje i poželjnije. A da ne govorimo o tome da se i lakše porađaju ukoliko imaju redovan s*ksualni odnos sa svojim partnerom.

– Prije svega sam sportista od rođenja, ali u ovoj trudnoći glavnu ulogu je odigrao režim ishrane moje nutricionistkinje, koji je učinio da beba dobije sve neophodno, a da se ja do devetog mjeseca ugojim šest kilograma. Samo stomak, tako je. Nema viška masti. Samo beba. Sada sam na moru i puno plivam. Šetam po pet kilometara dnevno, a trenirala sam do sedmog mjeseca.

(Kurir)0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...