ANABELA POTPUNO SLOMLJENA, PREŽIVLJAVA NOĆNU MORU: Potražila sam pomoć, svi me gaze kao otirač!

Kurir
Anabela Atijas je otvorila dušu o svemu što je muči, a u posljednje vrijeme zbog prijetnji koje dobija na društvenim mrežama preživljava noćnu moru.

Anabela Atijas je otvorila dušu o svemu što je muči, a u posljednje vrijeme zbog prijetnji koje dobija na društvenim mrežama preživljava noćnu moru.

Pjevačica je potražila pomoć zbog surovih pretnji, a ovako to komentariše:

“Potražila sam pomoć, a sad videćemo koliko sam je dobila. Samo bih voljela da znam šta je to toliko strašno urađeno da ljudi meni žele krv, smrt ili već kako zamišljaju da meni učine nažao”, rekla je Anabela.
Pevačica i njen suprug Andrej sumnjaju da iza svega stoji Andrejeva bivša supruga, koja je navodno slala poruke sa lažnog Instagram profila.
“Ja stojim iza toga da sam pustila dijete da uđe u rijaliti, ali to ne znači da treba da budem otirač, pa da me što jače gaze. Ja sam samo živ čovjek i majka. Novinari izvuku iz mene najgore, iako sam mislila da sam uspjela da napravim nevidljivi štit. Volim rečenicu koju je meni majka izgovorila: “Svi ti dželati koji oduzimaju drugima živote će stati pred istog sudiju, a to je smrt”. Svako ima ista prava”, izjavila je pjevačica kroz suze i nastavila:
“Znam da sam veoma emotivna i prilično umorna od zlobe, ali vjerujem u Boga i to me drži. Kada Luna izađe, biće bolje.”
“I ona je bila u rijalitiju i plakala meni na ramenu. Šta god da kažu, baš te briga. Nervira se, a ja sam joj rekla da to ne radi, jer će poludjeti”, utješila je Lepa Anabelu.

 

LUNINO UČEŠĆE U ZADRUZI JOJ UNIŠTILO BRAK: Anabela se rastaje od Andreja Atijasa?

Osim što u rijalitiju “Zadruga” Luna Đogani pravi probleme svom novom dečku Slobodanu Radanovića, inicirajući stalne konflikte i izazivajući probleme i sebi i njemu, ništa manje ti njeni hirovi nisu uzrokovali probleme i van rijalitija.

Po ko zna koliko puta ispisani su i pojašnjeni jadi njene majke Anabele Atijas koja „ukršta koplja“ sa medijima braneći svoju kćerku. U priču oko Lune, van Zadruge, upleteni su svi bližnji pa i oni zaboravljeni iz njenog okruženja.

I sve bi to bio neki logičan slijed da ta njena živopisna ljubavna idila nije dotakla i majčin brak koji je, po svemu sudeći, rasturen a sve zahvaljujući kojekakvim natpisima po medijima i društvenim mrežama.

Andrej Atijas, Anabelin suprug, se ako je vjerovati priči koja je „procurila“, prezasitio svih tih dešavanja koja su ga, ni krivog ni dužnog, snašla. Kažu da je našao mir i utočište kod svoje bivše ljubavi, a iste priče kazuju da je Anabela sa spakovanim koferima završila u Beogradu.

 

SAVRŠENE OBLINE: Ovo je najzgodnija djevojka koju ćete vidjeti danas (FOTOGALERIJA)

Instagram model iz Kolumbije, Camila Bernal, redovno obraduje fanove golišavim fotografijama.

Definitivno je to jedna od najzgodnijih djevojaka koje ćete vidjeti danas. Možda i u životu.

Mi vam donosimo najbolje fotografije zgodne manekenke.

 0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...