Luna Đoganije je tek izašla iz Zadruge, a priče o njenom ponovnom ulasku u novu sezonu, treću sezonu Zadruge su već počele.

Ona je definitivno ličnost koja je obilježila ovaj rijaliti, a Zadruga bez nje neće biti isti rijaliti. Ona ipak kaže da ima drugačije planove i da joj je plan da se posveti svojoj pjevačkoj karijeri i da se više ne osvrće na ono što je bilo.

U tome joj dosta pomaže majka Anabela Atijas, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ona u tome ide do te mjere da izgleda kao da u potpunosti kontroliše Lunu i govori joj šta da uradi ili kaže.

Danas kada se Luna javila uživo na Instagramu, u povratku iz Makedonije, gdje je snimila svoju prvu pjesmu, pokušavala je fanovima da prenese vijesti i obraduje ih, ali ju je Anabela stalno ispravljala i dodavala šta da kaže, na kraju se i sama uključila. To je izazvalo bijes kod fanova, a sudeći po ovom komentaru sa Fejsbuk stranice Zadruga – Pink, ovaj bijes je sve veći.

– Ajde da svi glasamo da Kija, Luna, Marko i Sloba uđu u Zadrugu 3, poslaću vam svoj tekući račun da pošaljete glas – neko se ironično našalio, a u komentaru ispod neko je ostavio komentar da bi Anabela trebala da uđe u Zadrugu jer ona zna najbolje i miješa se u Lunin život.

 

 

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba