Anabela Atijas strastveno je navijala za kćerkinu vezu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, pa je krah te ljubavi kao i težak period nakon izlaska iz Bijele kuće pogodio i nju koliko i Lunu.

“Mnogi bi više voljeli da te gledaju ovakvu”, počela je Anabela na svojim Instagram pričama Luninom fotografijom na kojoj ona tuguje.

“(Oni koji te) vole nesebično bi ipak voljeli da te vide ovakvu”, istakla je ona kraj nasmijanog lica svoje kćerke.

Međutim, za riječi Meše Selimovića mnogi su pomislili da je, zapravo, Anabelina poruka Slobi, ali i Kiji, koji su se prema riječima blogerkinih fanova i te kako ogriješili o nju.

“Daj mi snage da oprostim, jer, ko oprosti, on je najveći. A znam, zaboraviti ne mogu”.

Brojni fanovi došli su do ovakvog zaključka posebno zbog potresne poruke koja je slijedila, a to je:

“Neki će te ljudi povrijediti, a onda će se ponašati kao da si ti povrijedio njih”.

Kako zadrugarska publika osuđuje Lunu zbog ulaska u vezu sa oženjenim muškarcem, koji se na kraju svega još i razveo, Anabela je očito odlučila da stane na put svim zlim jezicima i “postavi stvari na svoje”, i dalje podržavajući najstariju kćerku u svim njenim odlukama.

ŽARI I PALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Soraja pokazala ljepote Grčke

Starleta Soraja Vučelić ovih dana provodi vrijeme na ostrvu Mikonos, odakle pratiocima na Instagramu šalje fotografije i snimke, kako bi podijelila sa njima svoje momente uživanja.

Grčko ostrvo Mikonos je poznato po svojim turističkim ljepotama, a sada je Soraja riješila da i svoje obline prikaže zajedno sa grčkim prirodnim krasotama.

“Mala” iz spota Jale Brata: Manekenka Jelena u minijaturnom kostimu na plaži mami poglede (FOTO)

Dvadesetpetogodišnja manekenka iz Srbije Jelena Babić, poznatija pod umjetničkim imenom Helen, uživa na godišnjem odmoru u Crnoj Gori. Sa svojim fanovima podijelila je fotografije napravljene u Baywatch stilu.

Helen je postala poznatija bh. javnosti nakon što se pojavila u spotu našeg repera Jale Brata za pjesmu “O kako ne bi”.

Dugonoga Srbijanka je jedan od najtraženijih modela, a u svijet mode je ušla kada je imala samo 13 godina. Otkrivena je na međunarodnom takmičenju Elite Model Look i sa 15 godina je zablistala na modnim pistama širom Evrope.

Manekenka potiče iz poznate porodice, a njena tetka je pjevačica Sneki pa mediji često pišu kako je upravo duge noge i ljepotu naslijedila od nje.

U Crnoj Gori uživa s dečkom Dejanom Savićevićem (51), nekadašnjim genijem evropskog nogometa i najboljim nogometašem u historiji Crne Gore.

Ogromnim grudima “udarila” na Kinu! Karleuša na porodičnom odmoru, nema ko se nije okrenuo za njom u se*si majičici bez brusa! (FOTO)

Jelena Karleuša ovih dana porodično boravi u dalekoj Kini, sa kćerkama i suprugom Duškom Tošićem, a obilazak ove drevne zemlje će, po svemu sudeći, dočarati i fanovima. Baš kao i do sada, gdje god da otputuje, JK uvijek misli na svoje fanove.

Pop diva se tako pohvalila sa nekoliko fotografija, prvo sa predivnim pogledom iz smještaja, gdje je u ravnim sandalicama, u kojim je rijetko možete vidjeti u javnosti, a kasnije i porodičnim fotografijama iz grada Guangzhou.

Za obilazak se potrudila da bude provokativna kao i uvijek, te je izabrala crvenu majičicu koja je isticala njene bujne grudi, bez brushaltera.

I sve to uklopljeno sa crvenim mačkastim sunčanim naočarima…

Na sljedećoj fotografiji “pozirali” su Jelena, Duško i njihove kćerke Atina i Nika, a sudeći po izrazima lica, šetnja je bila više nego zanimljiva.