O predstojećoj proslavi 21. rođendana mlade pjevačice Anastasije Ražnatović uveliko se priča, a to i ne čudi kada je poznato da će u gala slavlje biti uloženo oko 10.000 eura.

Do sada nije bilo poznato koga je Anastasija odabrala da uveseljava goste tog 30. maja, ali je izvor konačno otkrio ovaj i više nego interesantan podatak.

– Anastasija voli kako Sloba Radanović pjeva i upravo zato ga je Ceca pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on sa radošću prihvatio.

Osim nekadašnjeg učesnika “Zadruge” svakako se očekuje da će se mikrofona latiti i mnoge zvanice koje su i te kako ostvarene u svijetu muzike.

Ovim postupkom je Ražnatovićeva stavila tačku na navodni animozitet prema Slobi koji je imao ispad prošle godine na imanju u Šimanovcima kada je podizao srednji prst ispred plakata na kom se nalazio Anastasijin lik, ne bi li se dodvorio svojoj tadašnjoj djevojci Luni Đogani.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkraila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.