Izgleda da je Anastasija Ražnatović, kćerka Cece Ražnatović odlučila da napravi neke velike promjene u svome životu i konačno se odselila iz svoga porodičnog doma i krenula je da živi samostalno i po svome.

Ona se odselila iz porodične kuće u kojoj je živjela sa majkom Cecom i bratom Veljkom i preselila se u jednu veoma luksuznu zgradu u elitnom dijelu Beograda.

I mada je i sama Anastasija medijska zvijezda, i kćerka je Cecina, mnogi staanari u zgradi nisu znali kakvu su novu komšinicu dobili, i mnogi od stanara na pitanje novinara na kojem spratu Anastasija živi su davali odgovore da nemaju pojma i da oni i ne vjeruju niti su čuli da pjevačica uopšte ima neke veze sa njihovom zgradom.

Međutim, doznalo se da Anastasija često posjećuje objekat u blizini zgrade u kojem se prodaje mađarska pikantna hrana i začini, a koju ona naprosto obožava i saznalo se da je baš redovna mušterija, a ljudi koji rade u tom objektu misle, da otkako je doselila u taj kraj da je baš svaki dan bila kod njih i nešto pazarila od hrane koju imaju, od suhovine do gotovih jela, i kažu da je i galantna te da uvijek ostavi i lijep bakšiš.

Oni koji su je primjetili u kraju kažu da je Anastasija djevojka za primjer i da djeluje nekako normalno spram ovih današnjih modernih djevojaka, a prodavačica iz obližnje kineske radnje se pohvalila kako je Anastasija baš kod nje pazarila dasku za peglanje i da je pri kupovini bila veoma srdačna, te da je na nju ostavila utisak da je skromna djevojka koja zna šta hoće.

SAMO ZA PUNOLJETNE, SANDRA AFRIKA OBJAVILA DVIJE SLIKE U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Na njoj sve puca, a tek kad vidite ŠTA RADI (FOTO)

Pjevačica Sandra Afrika napravila je pravu pometnju na Instagramu kada je objavila dvije slike.

Naime, ona je obukla uske roze pantalone od lateksa, koji je uparila sa provokativnim topom i u prvi plan stavila grudi.

– Tigrica si, Sandra”, “Šećeru”, “Najzgodnija si“, samo su neki od komentara koje je dobila na Instagramu.

Svi je znate kao voditeljicu u elegantnoj odjeći: A pogledajte kako izgleda Dejana Rosuljaš kada se skine, MUŠKARCIMA NEĆE BITI DOBRO KAD JE VIDE

Dejana Rosuljaš je voditeljica televizije OBN. Navikli smo da je viđamo u elegantnoj odjeći, a sada za promjenu pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu.

Slike sa plaže su dokaz da lijepa voditeljica dobro izgleda.

Naime, prije dvije godine je uživala na plaži, a prvi zadatak joj je bio dobiti preplanuli ten.

Ona se tada posvetila odmoru, sunčanju i kupanju, tako da je boju „nabacila“ vlro brzo. Vremena za odmor je imala dovoljno, pa je Dejana našla skrovite plaže bez previše gužve. Voditeljica voli da odmora daleko od zantiželjnih pogleda.

Privatni život lijepe OBN-ove voditeljice skriven je od očiju javnosti.

Dejana je objavila fotografiju sa vjenčanja, a njen izabranik je Beograđanin koji se godinama vrlo uspješno bavi ekonomskim istraživanjima.

Da podsjetimo, Dejana je uz svoje prezime dodala i suprugovo, pa se sada preziva Rosuljaš Špiler.