Carlo Ancelotti (60) službeno je predstavljen kao novi trener Evertona. Oduševljen je tradicijom i energijom koja se osjeća na svakom koraku u i oko velikog kluba, ali… Nisu sve uspomene baš najljepše.

🤩 | When you 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙡𝙮 experience Goodison Park… #WelcomeMrAncelotti pic.twitter.com/mgcY2rkPjx

— Everton (@Everton) December 22, 2019

Jedan od najvećih trenera u povijesti nogometa već je radio u Engleskoj. U Chelseaju. I to, naravno. vrhunski radio. Ali je svejedno dobio otkaz. Na Evertonovom stadionu!

– Možda bi mogli staviti neku plaketu u jedan hodnik na Goodison parku, ‘Tu je Carletto dobio otkaz’. Točno pored onog mjesta na kojem mi je priopćeno da više nisam trener Chelseaja – smijao se Talijan.

SLUŽBENO

Don Carletto stigao u Everton! Kakva su imena u Premier ligi

Bilo je to prije osam i pol godina. Danas je Ancelotti oduševljen što se, nakon PSG-a, Reala, Bayerna i Napolija, vraća u Premiership. I to baš među Toffeese.

– Engleska liga je najbolja na svijetu, a Everton velik i poseban klub. Ništa u nogometu ne ide preko noći, ali imamo i tradiciju i igrače i navijače i vlasnike da ovaj klub vratimo u vrh i na Goodison donesemo trofeje – rekao je Ancelotti.

Zadnje trofeje Everton je osvojio 1995. kad su uzeli FA Cup i Charity Shield (engleski Superkup). Danas su duboko u donjem dijelu Premiershipa…

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Ancelotti: Tu sam dobio otkaz, trebalo bi staviti neku plaketu! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.