Glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) i dalje se trudi zadržati primarno starateljstvo nad svojom djecom s Bred Pitom (Brad Pitt), iako on traži da podjednako budu uključeni u životu nasljednika.

Strani mediji sada navode da će glumica najvjerovatnije izgubiti ovu bitku. Prošle su tri godine otkada je glumica podnijela zahtjev za razvod od Pita, a oni još uvijek nisu zaključili sporazum o podijeli starateljstva nad petoro maloljetne djece.

Djeca žive s majkom od razvoda, a iako je Brad sve više vremena s njima, Anđelina i dalje nastoji da ima ulogu primarnog roditelja.

– Vrlo je malo vjerovatno da će Anđelina zadržati primarno starateljstvo. Sud nema dokaze da je Bred nekako nepodoban roditelj, ne postoje dokazi o zlostavljanju djece ili droge i alkohola od strane Breda, tako da je malo vjerovatno da sudija neće dodijeliti zajedničko starateljstvo. Anđelina je veoma nerazumna. Bred je dobar otac, brine o svojoj djeci – izjavio je kalifornijski advokat za porodično pravo Dejvid Pisara (David).Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba