Andy, jesi li ti spreman za mirovinu? – upitao je novi-stari svjetski prvak koji je vratio četiri pojasa u svoje vitrine. 

– Ma kakvi – odgovorio je Ruiz pa pitao publiku:

– Tko želi gledati treću borbu? – povikao je meksički Amerikanac, a publika je  ‘podivljala’ od oduševljenja.

Foto: Reuters

DVOSTRUKI PRVAK NAKON POBJEDE:

‘Bilo mi je toliko dobro prvi put da sam morao ponoviti borbu’

Ne bi to bio prvi puta da teškaši idu u treću borbu, ali službeno nije kada publika zaplješće, nego kada to dogovore boksači, tako da ćemo morati još pričekati do službene najave meča.

– Sada sam nabacio previše kilograma, nisam se dobro pripremio, nisam ovo dobro odradio. Ali neću tražiti izlike. Realno, Joshua me uništio, boksački je bio bolji i čestitam mu, teško je bilo – rekao je Ruiz.

Foto: Reuters

SPEKTAKL U PUSTINJI

Joshua je opet kralj teškaša: Dobio Ruiza i vratio sve titule!

– Ako se budemo borili treći puta budite sigurni da ću biti u j****no najboljoj formi svog života! – garantirao je publici Ruiz, a potom nekoliko puta još publiku pitao žele li novu borbu njega i sada opet aktualnog prvaka, na što su okupljeni gromoglasno zapljeskali, no to ništa ne znači. 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Andy Ruiz, izjave: ‘Kraj? Ne! Želim treću borbu, za ovu se nisam pripremio…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.