Napadač je argentinske reprezentacije i madridskog Atletica. Mlad, imućan, slavan… Angel Correa (25), svijet mu je pod nogama? Nekad ni slava, ni lova ne štite od zla.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Correa je u srpnju 2014. osjetio slabost. Atleticovi liječnici posumnjali su na probleme sa srcem, nogometaš je poslan kardiologu, a na kraju završio kod onkologa. Tumor, na srcu. Sreća u nesreći, tumor nije bio zloćudan.

Argentinac je poslan kod najboljeg poznatog kirurga, u New York. Operacija je protekla uspješno, klubu na pamet nije palo da pusti svog igrača da se sam bori sa bolešću. Izgubio je godinu dana, ali se vratio i sve je bolji.

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ove sezone Correa je u Primeru u 22 utakmice zabio pet i namjestio sedam golova. Pored žestoke konkurencije Morate, Diega Coste i Joaoa Felixa, Argentinac ima 100%-no povjerenje svog sunarodnjaka Diega Simeonea.

A sada se bori sa još jednom teškom bolešću u obitelji. Correina mama oboljela je od karcinoma. Kemoterapija čini svoje. Kosa, obrve… Otpadaju. Pa je sin, u solidarnost sa majkom, obrijao svoju kosu.

– Neprijatelj neće imati mira. Može ti napasti tijelo, ali tvoja je duša nedodirljiva, a vjera nepokolebljiva. Ne boj se, pobijedit ćeš zlotvora. Ti si moja ratnica i pobjednica. Volim te, mama – napisao je Correa, a na fotografiji su on i mama, zagrljeni i nasmijani. Zajedno protiv bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Angel Correa: Ne boj se mama, tijelo možda pati, ali pobijedit ćeš zlotvora / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.