Njemačka kancelarka Angela Merkel, kao i svi građani pogođena je korona virusom, i obavila je kupovinu u jednom supermarketu u Berlinu, gde je na kraju, sve platila karticom

Prema pisanju medija, Merkelova je sinoć u supermarketu u dijelu grada Berlin Mite išla od regala do regala, pogledala popunjenost i potom kupila potrepštine koje su joj potrebne za vikend.

Foto: Printscreen

Punila je, kako se ističe u objavljenim vijestima potkrepljenim fotografijama, sama kolica i potom na kasi sve sama stavila na pokretnu traku i potom platila karticom.

Njemački mediji su pisli kako je Merkelova kupila namirnice pred vikend, a među njima su bile i flaše vina.

Broj inificiranih u Njemačkoj dostigao je danas poslije podne 22.209.

Od izbijanja epidemije korona virusa, u Nemačkoj preminulo je 83 osobe, a 209 je izlečeno od nove bolesti.

Novi.ba/Srbijadanas.com

Više saznajte na izvornom linku: – ANGELA MERKEL UHVAĆENA U MARKETU U JEKU PANDEMIJE, EVO ŠTA IMA U KORPI: Sad kad se ne preporučuju zalihe, ona kupuje OVO! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.