Marko Janjušević Janjuš, otkrio je da će učestvovati u Zadruzi 3, a tim povodom se obratio fanovima i svima koji ga prate na društvenim mrežama.


Dragi prijatelji, ja idem za 15 dana na odmor, doktor mi je rekao da mi treba 10 mjeseci odmora i stroga dijeta. Nadam se da ćete me podržati koliko ste u mogućnosti, bez vrijeđanja i psovanja drugih bolesnika, vrijeđanja porodice sa lažnih profila. To nije naš nivo – objavio je na Instagramu.
Podsjetimo, u Zadruzi 1 se špekulisalo sa su on i Ana Korać imali mnogo više od prijateljstva, iako su oboje to demantovali.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.