Skandal u vezi sa Anom Korać i optužbe da se bavi pros..tucijom i dalje ne jenjavaju, naprotiv. Tvrdnje Filipa Mijatova biznismena iz Londona i njenog bivšeg dečka, koje svakodnevno iznosi u javnost dižu prašinu oko Ane, ali što je najgore, potresaju njenu porodicu. Anina baka Milja Korać ispričala je da se razboljela zbog unuke i da ima problema sa srcem.

– Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigdje ne mogu. Ana je uvijek u porodici važila za dobro dijete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani – kaže baka Milja za “Scenu”.

Stanovnici Ivanjice u suštini nisu iznenađeni onim što govori Mijatov, ali Anini najmiliji su zatečeni svime što čuju i reakcijama okoline. Po drastičnim promjenama koje je Ana napravila od preseljanja iz Ivanjice u Beograd, mještani su bili skloni tome da sumnjaju kako se ona bavi sumnjivim poslovima.

Kako kažu, jasno im je bilo da Ani roditelji kao prosječni srpski radnici nisu bili u mogućnosti da plate estetske operacije, kao ni automobile kojima se hvalila i papreno skupe satove. Do “Zadruge”, Anini baba i deda su vjerovali da ona u Beogradu studira i da se bavi manekenstvom, ali klupko se odmotava i oni ne kriju koliko ih ova saznanja bole.

– Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lijepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i mijenja. Ne znamo šta je istina od onog što se priča, ali nam je žao Ane jer je naša krv i znamo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo jer je predugo već zatvorena tamo pa smo je se uželjeli. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo – objašnjava Anina baka, inače majka njenog pokojnog oca.

Ona dva puta nedjeljno odlazi na sinovljev grob i to je još dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmijeni mišljenje o onome što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo njena unuka. Sumnja čak i da je Anina majka upućena u ono što priča Filip Mijatov.

– Anina majka i otac su živjeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove djece. Mi smo baba i deda. Majka je uvijek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im djeca rade, a ne dede i babe. Rijetko snajku i sad viđamo, vjerovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htjela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji ali se odmah poslije vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti – priča Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)