Uprava, momčad, stručni stožer… Svatko na svojoj strani. I fizički i u ključnim stavovima. To je Dinamo danas. Maksimirsku 128 stresli su i potres i ‘potres’.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Igrači prve momčadi i stručni stožer odbili su krizne mjere smanjenja plaća u okolnostima općeg zastoja nogometa (i ikakvog priliva novca) zbog pandemije. Klub je ostao pri svojoj odluci.

Javila se i Hrvatska udruga Nogometni sindikat, stala na stranu igrača i trenera. Klub je HUNS-u odgovorio: ‘Igrači u linču? Pa odmah su rekli ‘ne’! I ostao pri svojoj odluci.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Dinamo je otpustio kompletan stručni stožer osim šefa Nenada Bjelice. Čime je Bjelici poslao poruku, ‘Slobodan si i ti, čekamo da daš ostavku’. Teško jer otkaz implicira mnoge obveze poslodavca, a ostavka znači odricanje zaposlenog od plodova ugovora, ali… O tom potom.

Što vi mislite o maksimirskim raskolima u doba pandemije i prirodnih nepogoda? Jeste li na strani kluba ili igrača? Je li u pravu Dinamo ili Bjelica?

Glasujte u anketama 24sata

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Anketa: Je li u pravu Dinamo ili ste na strani Bjelice i igrača? / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.