Da Marcelo Bielsa nije ‘lud k'o kvaka’ tko zna bi li se Lazio danas borio za naslov prvaka Italije sa deset puta bogatijima, Interom i Juventusom… Jer nebesko-plavi čuda rade otkad im je na klupi mladi, domaći trener – Simone Inzaghi (43), a nije trebao ostati duže od mjesec dana.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Brat glasovitijeg Pippa Inzaghija postavljen je kao kratkotrajno rješenje za zadnjih nekoliko kola sezone 2015/2016. Onda mu je klub uredno dao ‘pedalu’, a doveo Bielsu. Argentinac je potpisao pa – otišao nakon tjedan dana (!). Lazio se okrenuo Inzaghiju i ostalo je povijest. Jedan Kup, dva Superkupa i borba za naslov.

Foto: ALBERTO LINGRIA

Anna Falchi ima 47 godina. Finska je Talijanka. Tata Benito je Talijan (*nego će bit Kenijac s tim imenom…), a mama Karina Finkinja. Anna je rođena u Finskoj (puno ime: Anna Falchi Palomaki), sa 7 preselila u Italiju, sa 16 snimila prvu reklamu koju je režirao Federico Fellini pa momentalno postala model, glumica i seks-simbol. Status koji drži i danas, na samo ‘dva koraka’ od pedesete.

Kad se kao curica doselila u očevu domovinu novi dom postao joj je Rim. Zavoljela je nogomet, a srce je odabralo Lazio. I danas, kad Nebesko-plavi igraju iznad svih očekivanja, sredovječna dama ispunjava obećanje da će se skinuti, uslikati pa sliku objaviti za svaku Lazijevu pobjedu.

Najčešće je omotana ručnikom ili Lazijevim šalom, nema milijune pratitelja kao npr. Ronaldova Georgina, ali u Italiji je mega-zvijezda već tri desetljeća i predmet požude nekoliko generacija. Godine idu, ali Anni Falchi ne pada popularnost; i početkom ‘80-ih i danas temeljena na seksipilu. Znala se pojavljivati i kao suvoditeljica u sportskim emisijama…

Senzaciju i žestoki skandal izazvala je 2001. imitirajući Madonnino gostovanje kod Davida Lettermana. Falchi je gostovala u jednom talijanskom ‘late night showu’, poput Madonne skinula gaćice i dala ih voditelju da ih pomiriši što je dotični gospodin (Daniele Lutazzi) i učinio.

Konzervativni dio ‘Čizme’ dignuo se na noge, ali medijska bura samo je podigla popularnost finske Talijanke koja je sljedećih deset godina snimala film za filmom i reklamu za reklamom te gostovala u svim mogućim talijanskim TV emisijama.

Ima desetogodišnju kćerku Alyssu. U braku je bila samo jednom, nije trajalo duže od godinu dana i kaže da joj nije žao jer ‘uživa i kao majka i kao slobodna žena’.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Anna Falchi (47): Kad Lazio pobijedi ja se skinem, godine su nebitne / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.