Napokon dobivam priliku u kontinuitetu, i to koristim na najbolji način. Tri godine sam igrao u kontinuitetu, ali spletom nesretnih okolnosti nisam igrao u prvom dijelu sezone. Sad je sve opet OK, kazao je Ante Rebić (26).

Rebić je još jednom zablistao i srušio Torino (1-0). Uživa igrati uz iskusnog Ibrahimovića (38).

MILAN U VENAMA

Rebić i legenda Tiziano: Hrvat zabija, a Talijan plače od sreće!

– Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vidi se njegova kvaliteta i iskustvo, stvarno nam dosta pomaže – kazao nam je Ante.

Foto: 24sata/Pixsell/Reuters

Skromni Rebić zabio je šest golova za Milan, sve u drugom dijelu sezone. Niz je počeo 19. siječnja s dva komada Udineseu, potom je zabio za nova tri boda protiv Brescije, zabio je u derbiju Interu, potom Juveu u kupu, a čudesan period svoje karijere nastavio je spomenutim golom protiv Torina 17. veljače. Nevjerojatnih 27 dana!

TALIJANI: ON JE DEVAST-ANTE

‘Rebić me podsjeća na Mandžu, koliko fantastična pluća ima…’

VIDEO: ANTE JE HEROJ MILANA

Rebić: Nisam golgeter, ali neka zabijam! Igram i vidite rezultat

– Kad sam dolazio u Milan, rekao sam da nisam golgeter, ja pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. I po rezultatima se vidi kad igram a kad ne. Drago mi je da opet trpam.

Više saznajte na izvornom linku: Tomislav Gabelić, Mato Galić – Ante Rebić zabio je šest golova u zadnjih 27 dana / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.