Kako navode iz MUP-a našeg kantona, policijski službenici PS Bihać, priveli su u petak tri osobe, a radi se o stranim državljanima, koji se sumnjiče da su istog dana ukrali mobilni telefon 17-godišnjakinji.

“Dana 20.04.2018. godine, policijski službenici prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, legitimisala su tri lica, a radi se o stranim državljanima-migrantima S.Z. rođen 1998. godine iz Alžira, T.H. rođen 1998. godine iz Maroka i G.Z. rođen 1994. godine iz Alžira, koji su tom prilikom odbacili mobilni telefon. Nakon toga u PS obratila se 17-godišnjakinja koja je prijavila da su joj tri lica arapskog porijekla otuđili mobilni telefon”, stoji u redovnom izvještaju.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Krađa“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.