Kao dokaz postojanja Putinovog dvojnika ili više njih teoretičari zavere navode da su „jasno uočljive“ promjene na licu

Često se mogu pročitati teorije da je „originalni“ ruski predsednik Vladimir Putin nije među živima, a Rusiju vodi čovjek koji se predstavlja njegovim imenom.

Godina navodne Putinove smrti kao i uzrok iste ne poklapaju se na mnogobrojnim ruskim sajtovima i napisima na društvenim mrežama, ali među teoretičarima zavjera dominira 2012. godina, a većina je složna u tvrdnji da je rak pokosio predsjednika.

U prilog tvrdnji da je ruski predsednik teško bolestan objavljeni su i videosnimci u kojima se analizira njegov izgled – te se u prilog njegovoj bolesti navodi „nezdrava“ boja lica, premještanje s noge na nogu prilikom održavanja govora, otežan hod…

Kao dokaz postojanja Putinovog dvojnika ili više njih teoretičari zavjere navode da su „jasno uočljive“ promjene na licu i tijelu ruskog predsjednika, od oblika usana, nosa i ušiju, boje očiju, do drugačijeg izgleda njegovih šaka. Oni odbacuju glasine o plastičnim operacijama „pravog“ Putina, tvrdeći da je nemoguće uz pomoć hirurga toliko promeniti lični opis.

Foto:Printscreen

E, sad, vezano za ovu tezu, jeste i još jedna neverovatnija priča, a to je da su pokojni Željko Ražnatović Arkan i Vladimir Putin zapravo ista osoba, što se može vidjeti i na ovoj ilustraciji.

Više saznajte na izvornom linku: – ARKAN I PUTIN SU ISTO GODIŠTE, NIKAD IH NIKO NIJE VIDIO ZAJEDNO: Pojavila se neviđena teorija zavjere, TOTALNO LUDILO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.