Junak brojnih akcijskh filmova i jedan od holivudskih snagatora, danas 72-godišnji Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) pozvao je sve putem društvenih mreža da se samoizoliraju usred globalne pandemije koronavirusa, i to na sebi svojstven, šaljiv način.

U posljednjem videu koji je objavio na Instagramu, Arnold i njegova 28-godišnja kćerka Kristina (Christin) poliraju njegovu zavidnu kolekciju čizama.

– Porodična zabava. Karantinske aktivnosti oca i kćeri. Budite na sigurnom – napisao je Arnold uz objavljeni video.

– Dva puta godišnje čistim kaubojske čizme, ali sad kad moramo ostati unutra i pridržavati se društvene distance, obavit ću to i treći put. Jako sam sretan što mi u tome pomaže kći Kristina. Kristina, ti to obožavaš – upitao je Arnold kćerku koja je zakolutala očima.

Kristina je s Arnoldom u Kaliforniji od samih početaka izolacije, a vrijeme krate zajedničkim vožnjama biciklom i objavljivanjem videa na društvenim mrežama. 

Tokom proteklog mjeseca, Arnold je donirao milion dolara kako bi pomogao spriječiti širenje virusa i nabavci dodatne zaštitne opreme za bolnice.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Arnold Švarceneger pokazao kako provodi vrijeme u izolaciji / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.