Čileanski veznjak Arturo Vidal podigao je tužbu protiv Barcelone!

Nekadašnji igrač Bayerna Münchena vjeruje kako mu je katalonski klub dužan oko 2,3 milijuna eura koji su mu trebali isplatiti kao bonus na plaću zbog određenih klauzula u ugovoru. Momčad se kvalificirala u četvrtfinale Lige prvaka i osvojila je ligu, a Vidal tvrdi kako je trebao dobiti veću isplatu zbog tih stavki.

Španjolski ABC tvrdi kako su igračevi odvjetnici još 5. prosinca podigli tužbu koja se vrti oko neispunjenih klauzula. Vidal je trebao dobiti bonuse ako je sudjelovao u bar 60% utakmica prošle sezone, a to je i uspio s obzirom na to da je igrao u 53 utakmice. 

Međutim, u Barceloni tvrde kako to nije ispunjeno jer Čileanac nije odigrao minimum od 45 minuta po utakmici. Vidal vjeruje da bi trebao dobiti pola bonusa, a Barcelona smatra da mu nije dužna ništa.

Navodno mu je plaćeno oko 1,65 milijuna eura umjesto potrebnih oko 4 milijuna, no Marca tvrdi kako Vidal možda zapravo i ne želi novac već samo transfer izvan Barcelone. Mjesto u prvih 11 uzeo mu je Frenkie de Jong, a Vidala žele Juventus i Inter.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Arturo Vidal tuži Barcelonu zbog neisplate bonusa / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.