Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić zaustavljen je u drugom kolu teniskog ATP turnira u Buenos Airesu gdje ga je nakon sat i 48 minuta igre sa 6-4, 7-6 (8) pobijedio 92. tenisač svijeta Brazilac Thiago Monteiro.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ovo je bio njihov prvi međusobni susret, Ćorić servirao šest aseva, a Brazilac tri, Monteiro je realizirao više poena i na prvom i na drugom servisu (86 i 57 posto naprama 80 i 38 posto). 

Ćorić je dva puta gubio servis, oba puta u prvom setu, a suparniku ga je uzeo samo jednom. Naš tenisač trenutačno je 31. na svijetu i u Buenos Aires je došao kao jedna od najvećih zvijezda turnira, ali zapeo je već na prvoj prepreci.

Thanks @visitargentina for showing me around 😃
.@ArgentinaOpen @atptour @ASICSTennis @WilsonTennis @Hublot
.#buenosaires #argentina #tennis #professionaltennis #professionaltennisplayer #asicstennis #wilsontennis #hublot pic.twitter.com/Lk7NlNTVqa

— borna coric (@borna_coric) February 11, 2020

Monteiro dalje od četvrtfinala nekog ATP turnira nije otišao još od srpnja 2018. godine, a trijumf nad Ćorićem jedan mu je od najvećih uspjeha karijere, u rangu sa pobjedama nad Gillesom Simonom ili Jo-Wilfriedom Tsongom još 2016. 

Ćorić je u svojih zadnjih 11 mečeva upisao samo jednu pobjedu i to još na startu sezone, u ATP Cupu protiv Dominica Thiema.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: HINA, Danijel Vukušić – ATP: Borna Ćorić ispao u Buenos Airesu od Brazilca Monteira / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.