Priča o Šimunu dotakla je toliki broj ljudi koji su nam svojom podrškom u svakom smislu dali vjetar u leđa i hrabrosti da svoju borbu nastavimo još srčanije i još bezbrižnije, poručila je Martina Stojanović, Šimunova mama i zahvalila svima koji im pomažu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Šimun koji boluje od rascjepa kralježnice i kojem su u rujnu amputirali nogu, treba protezu. Već mu je rade u Americi, a obitelj još ne zna koliko će koštati.

Dinamo i 24sata pokrenuli su u subotu aukciju za 23 unikatna dresa s derbija Dinamo – Hajduk, a novac od prodaje ići će za protezu malog Šimuna. Aukcija traje do petka te se očekuje da će se preko nje prikupiti sav potreban novac.

UTAKMICA ZA ŠIMUNA

Šimun (2) s mamom je navijao iz Amerike: “Bravo, Dinamo!”

Tijekom prethodnih dana, aukcija je izvrsno startala s brojnim licitacijama koje su pljuštale na sve strane. Najviše zainteresiranih je za dres Brune Petkovića. Za taj se dres kroz čak 456 pounda uspjelo prikupiti više od 12.000 kuna.

Na drugom mjestu po popularnosti na aukciji je dres Danija Olma, španjolskog nogometaša, za kojeg je ‘palo’ 67 ponuda te se prikupilo 10.000 kuna. Traženi su i Livakovićev, Oršićev i Majerov dres. Zainteresirani za te dresove za sada su spremni platiti više od 3000 kuna.

Foto: aukcije.hr

AUKCIJA “ŠIMUNOV KORAK”

Nije bitno tko je za Dinamo ili Hajduk, nego imati veliko srce

Unikatni dresovi na rukavu imaju istaknutu siluetu vukovarskog vodotornja u znak sjećanja na grad heroj i datum 18. studenoga koji se obilježava kao dan sjećanja na Vukovar i sve vukovarske žrtve. Početna cijena bila im je 500 kuna.

Sve informacije mogu se pronaći na portalu 24sata.

>>> Sve o borbi malog Šimuna pročitajte ovdje

Tema: Šimunov korak

Izvor: Iva Milotić / 24sata.hr