Mladi nogometaš Eric Birighitti (21) tragično je preminuo tijekom odmora u Australiji početkom ove godine kad su ga, nakon što se poskliznuo i pao u more kod Twilight Beacha na zapadnoj obali Australije, odvukle morske struje na pučinu.

Nakon nekoliko dana potrage ronioci su uočili njegovo tijelo kad su tražili drugoga nestalog, Garyja Jonhsona, tek stotinjak metara od obale. Bilo je toliko neprepoznatljivo da je tek forenzičkom analizom utvrđeno da se radi o Birighittiju.

ESPERANCE SHARK THREAT

There’s more evidence of the shark threat off Esperance tonight with sightings just metres away from a busy beach. They were attracted to the area by a body, two days after a scuba diver was attacked and killed. #9News

Objavljuje 9 News Perth u Utorak, 7. siječnja 2020.

– Moja sestra i tata vidjeli su morske pse kako napadaju čovjeka, bili su jako veliki – rekla je Alison Walker za 9 News Perth.

Birighitti je bio jedan od najtalentiranijih australskih nogometaša, a porijeklo mu je njemačko. Živio je u New Yorku, studirao na St. Thomas Aquinas Collegeu i igrao za momčad MSOC Hastings.

“Sretan Božić svakome! Dok završavamo 2019. godinu, nadam se da će svatko pronaći mir i biti ispunjen ljubavlju dok počinje nova godina. Posebna posveta onima koji nisu s nama iz bilo kojeg razloga. Sjetite se uvijek voljeti, biti zahvalni i smijati se”, napisao je Birighitti na Instagramu, što mu je bila i posljednja objava.

Više saznajte na izvornom linku: Josip Tolić – Australskog nogometaša rastrgali morski psi / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.