Ministarstvo unutrašnjih poslova Livanjskog kantona zaprimilo je jutros u 4:35 sati dojavu da je na magistralnom pravcu Šujica – Kupres došlo do slijetanja autobusa

Radi se o autobusu “Globtoura”, u kojem je bilo desetak putnika, od kojih je troje lakše povrijeđeno i kojima je  medicinska pomoć ukazana u livanjskoj bolnici. 

Dvije povrijeđene osobe otpuštene su nakon pregleda, dok je jedna ostala na promatranju u bolnici. O uzroku nesreće, znat će se više nakon uviđaja. Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.