Ava Karabatić optužena je za reketiranje od bivšeg učesnika “Parova” Miloša Radosavljevića.

On je na društvenim mrežama podijelio poruke koje je navodno razmijenio s voditeljicom “Parova”, a u kojima ona njemu navodno traži novac da bi ušao u narednu sezonu pomenutog rijalitija!

– Radim da odmah iz kampa ideš u “Parove 8” – stoji u poruci, na koju je Miloš odgovorio:

– Može, evo sad idem da ti pošaljem ovo.

– Sad je na meni. Je l’ možeš nekako 4.000 poslat danas da uzmem ti majicu od sponzora – kaže ona, a on odgovara potvrdno.

Druga navodno Avina poruka je još eksplicitnija.

– Postala sam urednik, od subote me gledaj. Tako da, onih 1.000, jer toliko zaslužujem – piše u poruci.

Ava Karabatić demantovala je ove tvrdnje, pa je rekla da nije u pitanju reket, već da je Milošu uradila PR i da joj je on ostao dužan.

– Naravno da niko ne radi za džabe ništa. A drugo, svako može svašta da izmisli. Pola poruka nisu moje. Moja dobra volja je bila da pomognem i to sam u više navrata učinila. To uopšte nije bilo povezano s “Parovima” – kaže Ava za Kurir i objašnjava:

– Ugovorila sam mu stomatologa, jednog od najboljih. Dogovorili smo se da mu se pomogne i oko PR. Nema veze sa “Parovima”, nego sa PR, oko muzike. Nisam se igrala, nego je počelo zavlačenje. Nije imao novac, pa sam ja plaćala, može i stomatolog rado da potvrdi. Ali sad mi je žao što mu nisam milione tražila. Lako je tražiti prostor preko poznatog imena. I može još 600 prepiski da objavi, meni da naškodi ne može, još je on meni dužan. Svima ću, kad radim, da tražim novac – rekla Je Ava.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba