Priča koja je privukla posebnu pažnju javnosti jeste ljubavni trougao između Mikija Đuričića, Nadežde Biljić i Baneta Čolaka.

Naime, Nadežda je prvo stupila u prisne odnose sa Banetom, ali strastima se ipak prepustila sa ukućaninom koji je ipak poštovao kao osobu.

Međutim, pojedini ukućani su vidjeli kada je Nadežda bila u toaletu dok se Bora Santana tuširao pa je tako imala priliku da vidi i njegov polni organ, na šta su se svi do suza nasmijali.

Jeste, vidjela sam Borin. Da ne bi opet bilo donošenje zaključka kako vi hoćete, to je bilo poslije žurke. Ja sam bila u wc-u i zapalila sam cigaru i on se skinuo da se tušira.

Rekla si da ima veći i od jednog i od drugog – smijao se Sloba.

Anatomski je lijep, istina je, stvarno je lijep, veći je i od jednog i od drugog – plakala je od smijeha Nadežda.

Bora je bio vidno postiđen zbog ovoga, a kakva je bila njegova reakcija pogledajte u nastavku

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=xHAJGlE4Qfs

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.