Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević najavio je duel protiv Nizozemske, najavio je i skori odlazak s klupe reprezentacije.

– Cilj uvijek postoji, to sam rekao i igračima da kada igraju za reprezentaciju moraju dati sve od sebe. Ono što dogovorimo, pokušat ćemo odraditi na terenu i to je najvažnije. Mislim da igrači znaju šta treba da rade, imamo dosta dobre reprezentacije protiv nas. Ne predajemo se, idemo dalje i želimo ostvariti dobar rezultat koji nam daje šanse da prođemo dalje.

Meni je cilj završiti na najbolji mogući način, a onda će selekcija dobiti novog selektora. Svaka moja pomoć bit će tu, ali sigurno da imamo dobre trenere i ambiciozne koji mogu voditi reprezentaciju. Sve što bude trebalo reprezentaciji, bit ću spreman i nema nikakvih problema da pomognem uvijek, naglasio je Bajević.

Izvor: Avaz.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.