Lesli Maksvel ima 63. godine i dokaz je da godine ništa ne znače ako želiš da se osjećaš i izgledaš na određeni način.

Lesli je postala internet miljenica jer ima 63 godine i tijelo zmaja. Australijanka je otkrila uspješan recept za mladolikost. Pet puta nedjeljno posjećuje teretanu, a kako sama kaže, redovni treninzi joj pomažu da pobijedi godine.

-Obožavam fitnes i zdrav način života. Zato sam bila odlučna da pronađem formulu uz koju će moje tijelo što duže izgledati mlađe– objašnjava Lesli.

Lesli je sa 48 godina počela profesionalno da se bavi fitnesom, a već sa 49 je osvojila prvu nagradu na takmičenju u fitnesu.

Bez obzira što ima 63 godine rutinu vježbanja nije promijenila. Lesli ima troje unučića i ističe da voli da bude u okruženju mlađih muškaraca.

-Uvijek su mi prilazili mlađi muškarci, a kako se i sama tako osjećam, veze s njima dobro funkcionišu. Svi moji partneri su bili mlađi od mene, uključujući i mog bivšeg supruga od koga sam bila starija 13 godina- objašnjava Lesli.

Australijanka kaže da je danas sretnija i sigurnija u sebe nego kad je bila mlada. Ima mnogo prijatelja i obožavatelja u teretani. Lesli je zaista super baka.Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba