Bale nije igrao jer je jako blizu odlasku. Nadamo se da će ubrzo otići, to bi bilo najbolje za sve. Radi se na njegovom transferu, rekao je trener Reala Zinedine Zidane nakon poraza Reala od Bayerna u International Champions Cupu.

Iako prijateljska utakmica, Gareth Bale uopće nije ni ulazio u igru. stoga je njegov odlazak iz kluba nikad bliže. No dok ga u Realu više ne žele, ima itekako klubova koji bi željeli Velšanina gledati u svome dresu.

Igrač Bayerna Thiago Alcantara raspričao se o Baleu nakon utakmice, a upravo se Bavarci već tjednima spominju u kontekstu Balea koji se baš nije snašao u Madridu iako je tamo već šest godina.

ODIGRAO JE SVOJE U REALU

Zidane ga prekrižio: Nadam se da će Gareth Bale ubrzo otići!

– Jednostavno je. Bale je za mene vrhunski nogometaš i svaki igrač takve klase, koji želi doći u Bayern, za mene je uvijek dobrodošao. Svatko tko želi doprinijeti razvoju kluba, po meni, ima širom otvorena vrata. Bale ima otvorena vrata Bayerna i mi ga čekamo – rekao je Španjolac i tako praktički poslao Baleu pozivnicu da dođe u München.

Foto: SUSANA VERA

Bale je u Real došao u rujnu 2013. za odštetu od 100 milijuna eura. Imao je zapažene role u dva finala Lige prvaka, ali zadnjih sezona sve je više padao u drugi plan, uz glasine kako se ne trudi naučiti španjolski jezik, kako se ne uklapa u svlačionici, kako sam želi natrag na Otok… No čini se da ništa od povratka u Premier ligu jer je Bayern najviše zagrizao za njegove usluge.

Niko Kovač ostao je bez zvijezda Arjena Robbena i Francka Riberyja, James Rodriguez se vratio u Real, a Hummels je otišao u Borussiju. Klubu je nepresušno potrebna jedna zvijezda koja će podignuti klub i u marketinškom i u nogometnom smislu. A čini se da je kocka pala na Balea koji je spreman preuzeti štafetu od Riberyja i Robbena i uspostaviti novu vladavinu na Allianz Areni.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr