Bale otvorio dušu nakon finala u Kijevu

sportsport.ba
Bale je utakmicu u Kijevu počeo s klupe za rezervne igrače, ali mu je Zinedine Zidane dao šansu u drugom dijelu kod rezultata 1:1.

Bale je utakmicu u Kijevu počeo s klupe za rezervne igrače, ali mu je Zinedine Zidane dao šansu u drugom dijelu kod rezultata 1:1. Velšanin je to maksimalno iskoristio i skoro u prvom dodiru s loptom spektakularnim škaricama pogodio je za 2:1.

U trenutku do je Liverpool vršio pritisak i pokušao doći do izjednačenja na scenu je ponovo stupio Bale koji je prelomio meč. Igrač Reala je uspio dalekometnim udarcem da zatrese mrežu Redsa, ali uz veliku pomoć golmana Kariusa. No, Bale nakon meča nije bio previše raspoložen.

“Razočaran sam što nisam počeo utakmicu. Osjećao sam da to zaslužujem, ali trener je donio drugačiju odluku i ne mogu tu ništa uraditi. Treba mi da igram iz sedmice u sedmicu i to se baš nije dešavalo ove sezone. Ne znam koji je razlog za to. Sjest ću na kraju sezone i razgovarati sa svojim agentom, pa ćemo vidjet šta i kako dalje”, rekao je Bale.

Ronaldova izjava nakon finala zabrinula navijače

Nakon što je po peti put u karijeri podigrao trofej Lige prvaka, Cristiano Ronaldo je privukao veliku pozornost izjavom o svojoj budućnosti u Realu. Bio je vrlo tajanstven.

“Sada ću da uživam, a da li ću ostati ili ne, vidjet ćemo. U sljedećih nekoliko dana ćete znati sve o mojoj budućnosti. Bilo je lijepo u Madridu”, izjavio je Ronaldo.

Nije izostalo ni pitanje da li to znači skori oproštaj od Reala, no ostao je zagonetan.

“Ne, sad idem uživati sa saigračima, sve ću odgovore dati u sljedećih nekoliko dana.”

Ostaje da se vidi da li će Ronaldo napustiti Santiago Bernabeu, iako ga ugovor s Realom veže do 2021. godine. Posljednjih mjeseci portugalski fudbaler se često dovodio u vezu s odlaskom…

 

 0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...