GARETH BALE je razbjesnio sve navijače Reala svojim ponašanjem nakon što je Wales osigurao plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Nasmijan je sa zastavom Walesa u rukama slavio plasman na Euro, a problematičan je bio natpis na zastavi.

“Wales. Golf. Madrid. Tim redom.” piše na zastavi Walesa kojom maše Bale, a navedeno označava popis njegovih prioriteta, onako kako ih je prije mjesec dana posložila Realova crnogorska legenda Predrag Mijatović. 

“Bale je vrlo specifičan lik. Ne poznajem ga osobno, ali iz svega što čitam o njemu te onoga što sam govori ispada čudak. Također je čudno imati u klubu nekoga tko se i nakon toliko dugo vremena u Španjolskoj, Madridu i Realu nije integrirao u te sredine te ima drugih, daleko važnijih briga u životu nego što su mu njegov klub i momčad. Prvo na pameti mu je Wales, zatim golf i tek nakon toga Real Madrid”, rekao je Mijatović.

Zato su mnogi tražili da se Balea izbaci iz Reala zbog sprdanja kluba u kojemu je i dalje jedan od najplaćenijih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ruga se Realu, navijačima tog kluba i svojim suigračima. Nije ga briga ni za koga od njih. Ne zaslužuje nositi Realov dres i ne bi ga smio obući nikada više”, napisao je Marcin novinar Ruben Martin.

Unatoč žestokoj reakciji zbog njegovog poteza, Baleov menadžer Jonathan Barnett tvrdi da Velšanin nije zabrinut.

“Reakcija oko toga je smiješna. Nije htio provocirati klub ili navijače, to je napravio zbog medija. Nema brige”, rekao je Barnett u intervjuu za američki ESPN.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr