POSLJEDNJI El Clasico u ovom desetljeću u srijedu je završio bez golova, ali ne i bez incidenata, pa će Barcelona morati platiti kazne zbog propusta u organizaciji.

Španjolski nogometni Odbor za natjecanja najavio je da će kazniti katalonski klub s 1500 eura, ali i prijeti zatvaranjem stadiona zbog prekida koji su izazvali domaći navijači.

U 55. minuti utakmice sudac Alejandro Hernandez Hernandez prekinuo je igru na minutu i pol jer su navijači bacali lopte u teren. Bila je to politička gesta jer je na loptama pisalo “Sjednite i razgovarajte”, što je poruka odgovornima za kaos u Kataloniji, zbog kojeg je utakmica 26. listopada odgođena za ovaj tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prosvjeda na ulicama zabilježeno je i nekoliko sukoba izvan stadiona.

Članak 101.2 Disciplinskog kodeksa nalaže da se domaći klub kazni globom do 3000 eura i zatvaranjem stadiona u slučaju ubacivanja lopti ili drugih predmeta u teren za vrijeme utakmice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Barcelona kažnjena zbog prekida na El Clasicu, prijeti joj i zatvaranje stadiona / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.