Barcelona jednostavno ne želi odustati od Neymara. Dok su čelnici kluba zakopčani do grla i tvrde kako ne žele pričati o Brazilcu jer nije njihov igrač, njemački Sky javlja kako su Katalonci na adresu PSG-a poslali još jednu ponudu, i to onu od koje bi vrlo lako mogli katarski šeici ostati bez teksta.

Čelnici Blaugrane su ponudili 100 milijuna eura i dva igrača za Neymara i to još privilegiju da sami izaberu koje igrače žele. U ponudi su Rakitić, Coutinho, Semedo i Malcom te još dva igrača čija imena Nijemci ne navode. 

Iako su ih u početku uporno odbijali, čini se da bi ova ponuda mogla smekšati čelnike PSG-a koji su se ionako već zasitili Neymara koji je i sam izjavio da želi ići iz Pariza. Ovom ponudom bi sve strane bile zadovoljne. Barcelona bi dobila Neymara, a PSG lijepu svotu novca uz dva sjajna igrača. No jedino bi nezadovoljni bili igrači poput Rakitića koji je izjavio da ne želi ići iz Katalonije. 

Za njega su Parižani zagrizli već prošle sezone, no Valverde ga nije htio pustiti. Ali ove sezone je riječ o Neymaru i Barca će sigurno sve učiniti kako bi ga dovela u svoje redove, a za to su spremni žrtvovati i Raketu…

Izvor: Zdravko Barišić / 24sata.hr