Nevjerojatni Leo Messi osvojio je u ponedjeljak rekordnu šestu Zlatnu loptu u karijeri. Nitko nogomet ne igra tako dobro kao Messi.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Briljantni je Argentinac na tronu naslijedilo našeg Luku Modrića koji mu je, kako je i red, uručio nagradu France Footballa i to s riječima:

– Čestitam! Ti to zaslužuješ!

Jedan igra za Real, a drugi za Barcelonu, ali osmijesi na licu prošlogodišnjeg i aktualnog najboljeg nogometaša planete sve su rekli o međusobnom respektu dvojice velemajstora.

Sports and football are not just about winning, they’re also about respect for your teammates and rivals. 🤝 #BallonDOr pic.twitter.com/0AvmMdrya1

— Luka Modrić (@lukamodric10) December 2, 2019

Luka je kasnije priču potvrdio tvitom u kojem je poručio: ‘Sport i nogomet nisu samo pobjede nego i poštovanje kako prema suigračima tako i prema protivnicima’.

Oduševilo je to milijune navijača diljem svijeta pa i u – Kataloniji:

🤝A true gentleman, @lukamodric10. #FairPlay #BallonDor https://t.co/VvcfERd30z

— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 2, 2019

– Luka Modrić, pravi gospodin – uzvratili su tvitom sa službenog Barcinoh profila i zapljeskali velikom hrvatskom nogometašu i velikom sportašu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.


Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Barcelona se naklonila Modriću i poručila mu: Pravi si gospodin / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.