Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ivan ostaje ‘vatreni’ i do Eura, odlazi iz Barçe i vraća se kući!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Barcelona je spremna za otpust Ivana Rakitića. Kako se već mjesecima nagađalo, Sevilla je zainteresirana za hrvatskog veznjaka, a Raketa je zainteresiran za ‘povratak doma’.

Julen Lopetegui je zainteresiran, a katalonski dnevnik Sport još je u četvrtak na naslovnici donio informaciju kako je Rakitićeva buduća destinacija Sevilla, klub iz kojega je i došao u Barcelonu i gdje je bio kapetan.

VRSALJKO, LOVREN, RAKITIĆ…

Raketa: Ma najbolji dar za Dan očeva jest da… Ostanete doma

Barcelona protiv Ivanovog odlaska nema ništa protiv, a Raketa je ove sezone na Camp Nou ionako nezadovoljan. Barca jedva čeka prijelazni rok pa je tako već odredila cijenu za hrvatskog veznjaka.

“Barcelona zna da mu je ovo posljednja sezona u klubu, a on bi volio završiti karijeru na Sánchez Pizjuánu”, piše Sport. 

AKO KAŽE KUM…

‘Hrvatska je za Ivana svetinja! Odazivat će se dok bude zdrav’

Foto: Sport

Sevilla je Rakitiću uvijek držala otvorena vrata, supruga mu je iz toga grada, tamo su se upoznali i puno ga veže uz Andaluziju. Prvi kontakti između klubova već su uspostavljeni i u Sevilli su čekali da im Barcelona odredi cijenu. Barcelona je, tvrdi Sport, još ovog siječnja odbila Juventusova 42 milijuna eura, a sada sama postavila cijenu od tek 20 milijuna eura. 

RAKETINA BUDUĆNOST

Ivan ostaje ‘vatreni’ i do Eura, odlazi iz Barçe i vraća se kući!

Neki mediji smatraju kako Sevilla nema toliko u ‘džepu’ i da će morati ili naći dodatan izvor novaca (što bi mogla ukoliko se kvalificira u LP) ili bi morala nagovoriti Barcu da spusti cijenu.

Rakitić je u 31 nastupu ove sezone tek 15 puta startao susret, dok su Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Arthur i Arturo Vidal svi tek pristigli u momčad, a ipak imali bolji tretman.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ivan ostaje ‘vatreni’ i do Eura, odlazi iz Barçe i vraća se kući!

 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Barcelona spremna na prodaju: Za Ivana Rakitića traže 20 milijuna €! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.