AS donosi ekskluzivu. Barcelona je PSG-u za Neymara poslala megaponudu, tešku preko 300 milijuna eura. Ali, prvak Francuske odbio je ponudu španjolskog prvaka. 

Madridski dnevnik piše da je Barcelona u zamjenu za povratnika Neymara ponudila Philippe Coutinha i Ousmanea Dembelea te 40 milijuna eura. S obzirom na to da je u siječnju prošle godine za prvog platila odštetu od 145, a prošlog ljeta za drugog 125 milijuna eura te dodajući tim iznosima spomenuti keš, ponuda je dakle teška fantastičnih 310 milijuna eura. 

Ali PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi ju je odbio. Ne želi “robno-novčanu” razmjenu, nego da mu Barcelona plati daleko više od 222 milijuna eura, koliko joj je on prije dvije godine dao za Neymara kada ga je učinio najskupljim nogometašem u povijesti. Francuski i španjolski mediji pišu da je to oko 300 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imajući u vidu to, kao i da je Barcelona morala uzeti pozajmicu da plati daleko jeftinijeg Griezmanna (120 milijuna eura), te da bi Neymaru plaća u Barceloni čak i nakon smanjenja s one u PSG-u (36 milijuna eura) i dalje iznosila ogromna 24 milijuna eura godišnje, takav aranžman za Barcelonu je nemoguć.

Zato pribjegava zamjeni igrača i dodavanjem manjeg novčanog iznosa. Ali PSG nije zainteresiran za takav deal. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr