“Imam 53 godine i skoro 30 godina živim u Njemačkoj… Danas sam bila sa mužem u Lidlu ovdje u Ulm i na kasi je bila velika gužva, jer je radila samo jedna kasa. 

Svi smo normalno stajali i čekali, dok jedan momak nije stao na jednu od zatvorenih kasa i počeo vikati na radnicu pored da je smjesta otvori.

Ona mu je uljudno odgovorila da ta kasa trenutno ne radi da bi on na našem jeziku počeo njoj p**vati majku, oca, svakakve ružne riječi govoriti. 

Radnica mu je rekla da ga ne razumije, a on je tada uzeo kutijicu sa žvakama i bacio na nju, te histerično dalje psovao i vrijeđao ju na našem jeziku.

Tada su došli momci iz obezbjeđenja i izveli ga vani. Dok su ga izvodili nisam mogla,a da mu ne kažem da me zbog takvih kao on sramota reći odakle dolazim, a on me tada pljunuo u lice, o**ovao mi majku i rekao da gledam svoja posla..”

Više saznajte na izvornom linku: – “BAŠ SAM SE DANAS POTRESLA: Imam 53 godine i skoro 30 godina živim u Njemačkoj…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.