NAKON izlaska iz Big Brother kuće Barbara Šegetin rekla nam je da postoji osoba u koju je zaljubljena i koja je i nakon završetka showa još uvijek uz nju, no nije željela otkriti ništa više o tajanstvenom muškarcu s kojim je u vezi.

S obzirom na to da je u kući na beogradskom Košutnjaku simpatije prema njoj razvio Sarajlija Ervin Mujaković, mnogi su bili uvjereni da će atraktivna Riječanka popustiti njegovim udvaranjima.

Kad je Barbara objavila fotografiju na kojoj drži ruku nepoznatog muškarca mnogi su bili uvjereni da je to Ervinova ruka, tvrdeći da je muškarac s fotografije izdepiliran poput Ervina.

Nakon niza Barbarinih i Ervinovih susreta sve se više nagađalo da su u vezi, a Riječanka je odlučila zaustaviti glasine pa je objavila novu fotografiju. I ovog puta misterioznog muškarca drži za ruku, no sad je otkrila da on na drugoj ruci ima tetovažu. S obzirom na to da Ervin nema tetovaže po rukama, prilično je jasno da od njihove veze nema baš ništa.

??? #dinner #lovehim ❤️

A photo posted by Barbara Segetin (novi profil) (@barbara__segetin) on

??

A photo posted by Barbara Segetin (novi profil) (@barbara__segetin) on

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.