Ruski velikan Fjodor Jemjeljanenko ne odlazi u mirovinu! Raspletom događaja na Bellatoru 237 u Saitama Super Areni i nokautom nad Rampageom Jacksonom, prevoditelj u kavezu naglasio je da se ‘Posljednji Car’ pobjedom povlači iz sporta. No, ispalo je skroz suprotno!

NOKAUT PA MIROVINA

Fjodor nokautirao Rampagea i prelomio: Neću se više boriti!

– Provodim svoju posljednju turneju i odrađujem posljednje borbe. Htio sam se boriti u Japanu, želim se boriti u SAD-u kao i u Rusiji. Tako da, borba u Japanu bila je moja posljednja, ali ne u karijeri nego u Japanu. Ne, ne odlazim u penziju – rekao je svojevremeno najbolji MMA borac svijeta.

Jemjeljanenko (43), bivši PRIDE šampion, vratio se u Japan nakon gotovo četiri godine. Nokautom u prvoj rundi riješio je nekad zastrašujućeg Rampagea Jacksona, kojeg su danas ipak sustigle godine. Njegova forma bila je očajna, a u kavez glavne borbe večeri došao je nikad deblji.

IZNENADIO I JAPANCE

Fjodor ušao uz himnu srpskih ‘Beretki’ i ratnih zločinaca!?

– Mislio sam da će se borba odvijati u parteru. Ali čim sam kročio u kavez, čim je borba krenula osjetio sam da sam dosta brži od Rampagea. Nije imalo smisla ići u parter, zato sam ostao na nogama iako je prvotni plan bio ići na rušenje – rekao je Jemjeljanenko.

– Bio je to dobar prekid suca MacDonalda. Osjetio sam da bi došao na njega i počeo ga udarati teškim udarcima. Odmah nakon što sam ga pogodio srušio se licem prema dolje. Nije bilo potrebe raditi još štete – zaključio je Fjodor.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – Bellator: Prevoditelj krivo preveo, Fjodor Jemjeljanenko ne ide u mirovinu! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.