STOPER katarskog Al Duhaila Medhi Benatia (32) ispričao je anegdotu vezanu uz njegovog nekadašnjeg suigrača iz Juventusa Cristiana Ronalda i njegovu posvećenost treninzima.

“Sjećam se da smo bili na gostovanju kod Atalante, a nas dvojica nismo igrali jer smo tri dana kasnije imali novu utakmicu. Na povratku kući Ronaldo me pitao: “Što ćeš raditi kad se vratimo?”

Rekao sam mu: “Pa, 11 je sati, otići ću kući.” Onda me pitao hoću li s njim na trening jer on mora trenirati s obzirom na to da nije igrao taj dan. Morao sam mu objasniti da samo želim otići kući i sjesti ispred televizora. Kad smo se vratili, svi su bili normalno obučeni, samo je on bio u trenirci, stavio je slušalice i otišao u teretanu. Pomislio sam: “Ovaj nije normalan”, ispričao je Benatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Marokanac je bio u Juventusu kada je Ronaldo došao iz Reala, a prije godinu dana je otišao u Katar za 8 milijuna eura. Za Juventus je upisao 40-ak nastupa, a u ljeto 2017. godine doveli su ga iz Bayerna za 16,7 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Benatia ispričao anegdotu s Ronaldom: Tad sam shvatio da on nije normalan / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.