Lepa Lukić je, kao i uvijek, otvoreno govorila o svojoj velikoj strasti – kockanju.

Ipak, na pitanje o Uči, pokojnom ocu Viki Miljković, za koga se priča da se “kartao” sa legendom narodne muzike, Lepa je imala odgovor koji je nasmijao mnoge.

– Ne poznajem njenog oca. Zar poznajem svakog ko se kartao? Sretnem se sa ljudima, sjednem, pozdravim, poljubim i zdravo-zdravo. Ko voli karte i ko je iz Niša sad ga odmah Lepa zna i druži se sa njim – izrevoltirano je odgovorila Lukićeva za Svet.

– Ne znam ga. Znate li vi šta znači poznavati nekoga? Ma ajte, molim vas. Cio svijet se kocka, zar treba onda sa cijelim svijetom da se družim? Nikad se nisam čula sa njim, još manje viđala u životu – izričita je Lepa.

– Poznajem samo njenog muža Tašketa – stavila je tačku na priču pjevačica.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.