Već dugo se kroz medije piše kako će Bojan Tomović ući u Zadrugu 3 i dobiti ogromnu sumu novca i specijalne uslove.

Ali, danas je na društvenim mrežama sve opovrgao i isprozivao produkciju “Pinka”. On je naveo da ne ulazi u “Zadrugu 3” jer neće sebi “da dozvoli da se spusti na nivo tzv ‘Lepog’ Miće, Vladimirke, Baba Zorke i tamo nekog Janjuša”.

Zbog toga je produkcija popularnog rijalitija riješila da se oglasi, uzvrati Tomoviću i ispriča svoju verziju istine. Oni su istakli da “postoje i oni kod kojih je proradila sujeta, te na sve načine žele da se istaknu u prvi plan i spremni su na sve kako bi se domogli učešća u ‘Zadruzi 3’, a da je među njima svakako i nekadašnji pjevač Bojan Tomović”.

– Nikada nismo bili zainteresovani za učešće Bojana Tomovića u ”Zadruzi 3”. Istina je da je on na sve načine pokušavao da dođe do čelnih ljudi “Pinka” kao i članova produkcije, kao i da je poslao na desetine poruka kako je zainteresovan za učešće u rijalitiju – zvaničan je odgovor produkcije koja je dodala i “da je Bojan Tomović spreman na sve govori, a da to pokazuje i činjenica da je nedjeljama unazad bez trunke stida i srama izmišljao kako je zaljubljen u majku Miljane Kulić, Mariju Kulić, dok je prije toga fingirao vezu sa njenom kćerkom, a sve kako bi privukao pažnju medija i na taj način postao interesantan čelnicima TV ‘Pink'”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba