Bh. državljanin koji je drogiran izazvao nesreću ide u zatvor

cazin.NET

Sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao je državljanina BiH Eldina Halilovića na mjesec dana u istražni zatvor.

Osumnjičen je za ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom i ne pružanje pomoći pa je u Remetincu završio kako ne bi pobjegao ili eventualno ponovno u autu divljao po cestama, piše 24sata.hr.

Halilović, redovni konzument marihuane je, kaže, došao u Zagreb kod prijatelja i unajmio auto u Rent a caru. Tog 10. septembra je u Ilici kraj kućnog broja 351 vozeći u smjeru Gajnica udario u stražnji dio Seat Altee, nakon čega se nije zaustavio nego je potom skrivio još jednu nesreću i to zato što se autom popeo na trotoar i udario u Daciju koja je ondje bila zbog kvara.

Ni tad nije stao, nego je nastavio juriti Ilicom i Alejom Bologne prema Gajnicama, gdje je kraj križanja s Ulicom Medpotoki skrivio i treću, frontalnu nesreću, povrijedivši dva vozača, ali i sebe. Potom je pješice pokušao pobjeći, ali uhvatili su ga građani.

Iako je bio ozbiljno povrijeđen nakon dolaska u bolnicu odbijao je operaciju, a nakon što je pristao na operativni zahvat zdravstveno stanje mu se sporo popravljalo zbog upale pluća.

Zbog toga su ga kod sudije istrage doveli tek tijekom prošlog vikenda.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...