Najvatreniji navijači svih naših reprezentativnih selekcija – “BHFanaticosi” – podržali su izabranike Bilala Šumana pred večerašnju (20:30 sati), prvu utakmicu na Evropskom rukometnom prvenstvu 2020. protiv Norveške.

– Borbenost, srčanost i karakter oduvijek su krasili rukometnu reprezentaciju BiH. Godinama prepušteni sami sebi, bez adekvatne podrške i prave logističke pomoći, nacionalni tim BiH odbio je da se preda i utone u prosječnost, za šta je nagrađen plasmanom na Euro. Šta zna srce, šta su pare? Momci, sretno – saopćeno je iz “BH Fanaticosa”.

Više saznajte na izvornom linku: – “BH Fanaticosi” podržali rukometne “Zmajeve”: Šta zna srce šta su pare! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.