BH. REPER JALA NAKON RANJAVANJA TRI OSOBE: Ništa nisam vidio, ni čuo, za pucnjavu sam saznao tek nakon nastupa


U pucnjavi koja se dogodila jutros oko 3.30 sati ispred popularnog beogradskog splava “Snake and Shake”, a u kojem je nastupali bh. reperi Jala i Đus, ranjeni su ranjeni tatoo majstor iz Žarkova Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i nepoznata djevojka.

Kontaktirali smo bh. repera Jalu koji je u izjavi za „Avazov“ portal kazao:

– Veze namam šta je bilo Boga mi. Poslije nastupa sam saznao da je bila pucnjava, tokom nastupa ništa nisam čuo. Ne znam ni ko je ranjen ni šta je bilo. Ne bih da komentarišem jer nisam ništa vidio ni čuo, kazao je Jala.

Kako je prenio “Blic“ tatoo majstor upucan je nekoliko puta u noge, leđa i jednom u kuk, dok je reper Vuk Mob upucan jednom, a nepoznata djevojka je u pucnjavi zadobila prostrelnu ranu na nozi.

Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na Stevanovića i Gojkovića.

Pucnjavi je, navodno, prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvije nepoznate osobe na splavu. Osiguranje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna.

Napadači su nakon pucnjave pobjegli sa lica mjesta i policija traga za njima. Hitna pomoć je povrijeđene prevezla u Urgentni centar.

/avaz0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...