Svjetski poznata biciklistička ekipa sa sjedištem u Tel Avivu, Israel Cycling Academy, surađivat će sa sjajnom novom europskom biciklističkom manifestacijom Istria300.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Veliko okupljanje ljubitelja biciklizma Istria300 po prvi će se put održati u Poreču 10. listopada 2020. godine, a izraelska ekipa biti će službeni partner i promotor događaja, javljaju iz Poreča.

Organizatori manifestacije Istria300 Julius Rupitsch i Vladimir Miholjević ne kriju oduševljenje partnerima: 

– U listopadu ćemo u Istri dočekati tisuću iznimno motiviranih i ambicioznih biciklista iz cijeloga svijeta. Israel Cycling Academy tim poznat je po sastavljanju ekipe koja će se dopasti međunarodnoj publici – objasnio je Miholjević govoreći o razlozima za suradnju.

ROGINA DESETI

CRO Race dojurio do Trga sv. Marka: Yates je osvojio utrku

– U ovom trenutku organizacija ekipe i organizacija događanja zahtijevaju ispunjavanje najviših standarda, što se tiče samih biciklista i što se tiče samoga sporta. Takvim pristupom želimo da sportaši i sam biciklizam profitiraju iz svega u najvećoj mogućoj mjeri – rekao  je Miholjević, a direktor ekipe Israel Cycling Academy, Kjell Carlström, ističe:

 – Ovo je za nas sjajna prilika za suradnju s organizatorima manifestacije Istria300. Moći ćemo odvoziti dio ruta samog događanja i istražiti za nas nepoznat teren. Termin i lokacija manifestacije sjajno se uklapaju u naš kalendar, kao i odrađivanje tehničkog kampa sudjelovanjem u nekoliko natjecanja u Hrvatskoj prije povratka u Izrael – rekao je Carlström.
 
Israel Cycling Academy osnovana je 2015. godine, a u međuvremenu je postala globalno poznata. Ekipu čine pripadnici različitih nacionalnosti, u čemu su jedni od rijetkih u svijetu biciklizma i čime su pridobili podršku stotina tisuća fanova iz brojnih zemalja uključujući i one iz Lijepe naše.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr